Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Среща на ГТВ

Днес с Влади след голям дебат,прилично бира и картофи решихме!! Срещата на ГТВ ще се състои на 30.05.09г в кв. Модерно Предградие ул. Справедливост 3 от 18.00ч. Присъствието на автомобили е нежелателно с цел сигурност!! Поканват се всички водачи на ГТВ от цялата страна,може и с жените си. Ще помоля Влади да направи темата Важна до деня на срещата!! Благодаря.
    Last edited by proper; d.m.y г., 23:07.
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Браво за организирането на срещата, просто за пореден път се убеждавам, че бирата само може да помога Ако до тогава не ми излезе нещо непредвидено, то ще се радвам да дойда и да се запозная с колегите, които имат GTV-та. Но все пак сигурно ще дойда с колата, че не ми се пътува с автобус.
    Alfa Romeo 156 2.0Т.S
    Lancia Libra 1.9JTD - EX
    Alfa Romeo GTV V6 TURBO - EX

Comment

Мдааа и да споделя, че биреният кран работи мнооооОООооого добре )) перфектна срудена биричка няма таково дворче друго...чешма, барбекю до нея, до нея вграден бирен кран със охлаждане и каменно корито за охлаждане на бутилки...как да си тръгне човек )) там ще е срещата )) дано да е готино времето и да се видим с кеф
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
        Мдааа и да споделя, че биреният кран работи мнооооОООооого добре )) перфектна срудена биричка няма таково дворче друго...чешма, барбекю до нея, до нея вграден бирен кран със охлаждане и каменно корито за охлаждане на бутилки...как да си тръгне човек )) там ще е срещата )) дано да е готино времето и да се видим с кеф
        Много добре, ама нема ли да събираме пари за мравка и бира или всеки да носи на място.
        Alfa Romeo GTV

Comment

Супер, там съм ...
          sigpic
          GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
          Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
            Много добре, ама нема ли да събираме пари за мравка и бира или всеки да носи на място.
            Той Сашо взима много готини мръвки и бирата я зарежда направо с Кег-ове
            Миналата година беше перфектно барбекюто

Ако той е ок с идеята, по-добре да му дадем всеки по равно пари за покупките и така.
            Но винаги може и да се носи. Няма да се връща я ))

Само да се събереме повече, че да се повеселим, че тея наште коли не се развалят и не може да се засечем по сервизите )))
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Нещо малко народ ми се струва ще бъдем!!
              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
              0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                Има още един колега с гтв който каза, че ще дойде ама не е писъл в темата ...
                sigpic
                Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                  няма страшно

Comment

Яворчо как си брат

Comment

За мое огромно съжаление няма да мога да дойда днес Момчета много ми се искаше да се видим и да се запознаем, но след 30 мин тръгвам за Видин и ако се върна по-навреме, може и да дойда ако стоите до по-късно де? Иначе ви желая приятно изкарване и дано се съберете повече хора и да има яко и
                      Alfa Romeo 156 2.0Т.S
                      Lancia Libra 1.9JTD - EX
                      Alfa Romeo GTV V6 TURBO - EX

Comment

И мен много ме е яд , че пропуснах ама сега се прибирам от слънчев бряг - наложи ми се да пътувам и мислех , че ще се върна на време , но ...
                        sigpic
                        Lulin Group Ltd.

Comment

Здравейте колеги! От скоро съм пилот на GTV и искам да ползвам темата да питам къде и кога има сбирки в ПЛОВДИВ на GTV-та?
                          И още нещо - къде в същия град има добри майстори на GTV-та?
                          Благодаря
                          Last edited by dimitar_tod82; d.m.y г., 22:28.

Comment

Здравей колега сбирки на гтв няма но може да се видим и да ти обясня сичко за гтв-тата хем може и нещо като сбирка да се получи
                            ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Working...
                            X